Vaše trenutno namizje

Vse kaj ne spada nikamor drugam.

Vaše trenutno namizje

OdgovorNapisal/-a Jernej dne Če dec 20, 2007 11:17 am

Tukaj prilepite svoja namizja ...

jaz prilagam moje trenutno :)

Slika
Jernej

Re: Vaše trenutno namizje

OdgovorNapisal/-a DeeJay dne Če dec 20, 2007 1:06 pm

Še moje.. Že dolgo čaka na spremembo, bo pa 1x... :D

Slika
DeeJay

OdgovorNapisal/-a Burn dne Če dec 20, 2007 6:29 pm

Moje je trenutno polno nekih bedarij, mogoče je vmes celo kaj takega, česar nebi želel javno kazati ... :D bom pa enkrat drugič pokazal, ko bo spucano.
Burn

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a XShark dne Sr dec 26, 2007 12:13 am

No, tudi moje je nekako tako kot pri Burn-u, zelo nerad kažem moja namizja, ker ponavadi med kakim projektom ali pa nasploh ko kaj delam je tam polno takih failov, ki jih nebi rad javno kazal. Edino na prenosniku je ponavadi kolko tolko "čisto" :D . Morda prilepim kaj ko bom počistil, zaenkrat pa žal ne..
Dolgčas? .. Igre
Uporabniški avatar
XShark
Site Admin

Kraj: 127.o.o.1

OdgovorNapisal/-a pacijent dne Sr jan 09, 2008 8:53 pm

Halo!! ma mene prvo zanima ki se ma jas lahko predstavin!!! :geek:
Jooooooooooj! jas sploh namizja nimam, ker mi je ma en sošolec hekna v kompa, pa mi je vse pokvara, jas sem mislil, da se mi bo zmešalo!!! tlko ma virusov mi je naložo, da se še je komp dobesedno lahko samo poslovil od mene. no in jas to zgodbico razlagam MG-ju in HeXeRu! in pol se mi onadva začneta smejat in mi rečeta da to ni nič, da se to vse da ma popravit. pa sem jima jas pol še povedal da jas to vse vem in da sem ga skušal popravit, samo ko sem ga popravlal sem ležal pod mizo in si z šibicami sveto. pol pa kot pri nevem čem pač sem samo naenkrat zaslišal zvok in zagledal svetlobo (no sosed je zagledal svetlobo). komp se je naenkrat prižgal in ventilator je čudežno potegnil ogen v sebe. pol pa bum! eh se ne. bil je VLKI BUM!!! jas sem drugi dan mislil ubit ma tega ma sošolca! samo pol me je MG pomiro in mi reko, da to ni nič, da se to da popravit. to me je seveda pomirilo saj MG-ju zaupam! no in potem sem en mesec čakal da mi je MG obrazložil kako lahko jas to popravim. in končno, obrazložitev se je pojavila... popoldan si nataknem čelado, gas masko, vzamem baterijo (ne šibic), strup proti podganam in še gasilni aparat. ko po eni uri hoje pod mizo se spomnim da sem pozabil orodje se mi zmeša, vtrga, vi si tega ne morete predstavlat, meni se je totalno spipalo... nevem no. ok. celi živčen pridem ven in pred očetom padem na kolena in mu rečem: "oče, oče, računalnik me ne ubogajo, nočejo mi plačat tlake!!!" oče odvrne: " no, z mano pa se neboš tako pogovarjal!" jas: "oprosti, oprosti, ampak kaj naj naredim če ga pa ljubim!?!" oče: "koga ljubiš?" jas: " ja njega!!" oče: "ja koga njega??!!!???" jas: "ja računalnik oče, jas ne morem enostavno živet brez ma njega!!!" oče: " aja, kako dolgo pa ga nimaš?" jas: "ja 36 dni 14 ur 2min in 59sec!!" oče: "joh to pa je res dolgo! zakaj pa mi nisi takoj reko, da bi šla po novega?" jas: "nevem" oče:" aja 8-) ". no vglavnem potem sma šla z očetom po nov računalnik v računalniško trgovino KRAMBERGER.
SE NADALJUJE...
dramatičen razplet in ponovni zaplet sledita v naslednji sezoni...(petek) aja pa lepo vas vse prosim da kliknete http://radgona-slm.myminicity.net
Zadnjič spremenil pacijent, dne Sr jan 09, 2008 9:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
pacijent

OdgovorNapisal/-a Burn dne Sr jan 09, 2008 8:57 pm

Za začetek lahko tukaj dodaš sliko svojega namizja :) .
Burn

OdgovorNapisal/-a XShark dne Ne jan 20, 2008 4:31 pm

Evo jaz prilagam prt sc na Asusu EEE :D Lih na sveže inštaliran windows.

Slika
Dolgčas? .. Igre
Uporabniški avatar
XShark
Site Admin

Kraj: 127.o.o.1

OdgovorNapisal/-a Burn dne Če jan 24, 2008 12:38 pm

Mah jaz sem zadnjič gledal, pa ni dolgo kaj sem formatiral pa je že napol polno.
Burn

Vrni se na Splošne debate