Joomla CMS

Sem spadajo vsi sistemi za urejanje spletnih strani, razne skripte, blogi in vse ostale aplikacije.

Joomla CMS

OdgovorNapisal/-a cosmicc dne Po feb 11, 2008 6:14 pm

Pozdrav,

Zanima me vaše mnenje o Joomli. Namen imam izdelat malo bolj zahtevno spletno stran, z novicami ter galerijami. Ker sam tega ne znam sprogramirat bom uporabil že eno vnaprej nareto skripto. Nekako po mojih iskanjih mislim, da mojim zahtevam ustreza Joomla, torej zanima me če je že kdo kaj delal z Joomlo, kako se obnese, ter pač vse kaj veste o Joomli :mrgreen: . Pa vaše mnenje, kako se v joomli znajdejo začetniki kot sem jaz? Je lahka za uporabo?
cosmicc

Re: Joomla CMS

OdgovorNapisal/-a Burn dne Ne feb 17, 2008 10:23 am

Pravijo, da jo je težko pripravit do tega da je SEO, čeprav bi se naj dalo z addoni in tem v 5 min ... sem pa zasledil še eno kritiko, da bi naj bila počasna. Sam pa se z Joomlo nisem ničkaj ukvarjal.
Burn

Kraj: Maribor

Re: Joomla CMS

OdgovorNapisal/-a XShark dne Ne feb 17, 2008 4:11 pm

Z Joomlo se nisem nič kaj dosti ukvarjal, tu pa tam sem kakemu kolegu kaj popravil samo. Bolj prisegam na stvari ki jih spišem sam ali pa kak kolega, ker vem, da tisto minimalno obremenjuje server tudi pri večjih navalih obiska in je dosti bolj zaščiteno kot ti CMSji.

Drugače pa glede Joomle nimaš kaj zgubit če probaš, nekje je treba začet tako, da kar pogumno postavi kakšno stran z Joomlo. Saj nevem kakega velike obiska nebo, da bi rabo dober server, z prvo stranjo pa na neki dober SEO mnda tudi ne ciljaš.
Dolgčas? .. Igre
Uporabniški avatar
XShark
Site Admin

Kraj: 127.o.o.1

Vrni se na Sistemi za urejanje Spletnih Strani